lördag 20 juni 2009

Gott nytt år...!?!

Gårdagens väder var, helt oväntat, jättefint med strålande sol och nitton grader varm! Tjocka mörka moln svävade dock runt Nyköping, men det blev aldrig nåt av det. Helt underbart att det blev sol medtanke på att jag var helt inställd på ösregn! =) Vi åt sill lunch hos svärföräldrarna och sen packade vi in oss i bilarna för att åka på midsommarfirande...nånstans...(jimmy står i duschen så jag kan inte fråga var vi var...) Vi var där förra året med. Supermysigt! Det blev dock ingen dans runt stången, men vi satt minsann NÄRA! ;)
Även pilkastning och kubb stod på dagen agenda! =)

Ja, vi hade som sagt kanonväder. Tyvärr så räckte värmen inte ända upp till norrland. Mamma o pappa rapporterade om nio grader...trist... Fick dock årets roligaste bild av kusin Erika och hennes Anders. Och jo....bildtexten skulle lika gärna kunna va "Gott nytt år"! =)


Och som sagt. Det finns ju inga dåliga väder, bara dåliga kläder.=) Och jag bara DIGGAR Anders mössa! (som dagen till ära matchar skägget!)

Hoppas alla hade en kanon midsommarafton! Nu ska vi börja skruva kök.=)

Kramelikram

3 kommentarer:

  1. Det var ganska skönt att ha mössa på sig men det jag faktiskt saknade var långkalsongerna! Vi spenderade hela midsommarafton ute så vi var glad att regnet höll sig borta.
    puss och kram!

    SvaraRadera
  2. Vi satt i uterummet hos dina föräldrar och njöt av värmen och att det var myggfritt!
    Barnen var de enda som var ute större delen av kvällen... vi andra satt inne och värmde oss, både utsidan och insidan!
    Ses snart!
    kram

    SvaraRadera
  3. Jag tror att den där värmen på insidan har suttit i hela dagen!!!
    Nu är det bara ett par dagar kvar tills vi invaderar Nyköping
    Kram mamma

    SvaraRadera