torsdag 19 mars 2009

Suck.

Tog mig en promis ner på stan för att handla fina sommarklänningar till Alice o Cajsa. Sen gick jag och hämta bilen och skulle åka och handla. Bestämde mig för city gross. Va där inne strosade och handlade på och när jag skulle dra mitt kort för att betala så hade jag det SJÄLVKLART INTE i plånboken. Så jävla typiskt. Kvinnan i kassan fick parkera kvittot, för jag ville inte få maten fakturerad (visste inte ens att det gick....) Iallafall så va det bara att sätta sig i bilen för att åka hem, springa upp för dessa jävla trappor (snart slipper man det!!=) ) och hämta kortet. Sen va det bara att springa ner för dessa jävla trappor, sätta sig i bilen och åka tillbaka till city gross. Måste erkänna att för en sekund tänkte jag skita i att åka dit och åka till ica istället, meeen fick dåligt samvete av bara tanken. Tänkte på stackarn som måste gå tillbaka med alla min varor. (borde få ett plus i kanten bara för det!!;) )
IALLAFALL så väl hemma packade jag ut mina två påsar ur bilen och började gå mot entrén...och va hände då...!?! Jo, ena jävla helvetets skit påsen gick sönder i handtagen.(hade tagit två pappkassar, för att jag tänkte att det kan ju va bra för miljön...) Fan! Gick tillbaka till bilen för att se om det fanns några påsar där, men icket! Så jag lyckade knyta ihop dem på nåt vänster och ta mig upp för dessa jävla trappor.
Jag va helt slut och utsvulten då jag väl kommit upp.

Bestämde mig då för att idag är ingen bra tvätta fönster dag.

Har packat två kartonger...en är en riktigt gott o blandat kartong! =)

Kramelikram

2 kommentarer:

  1. Packat kartonger... den där gott och blandat... är det EGENTLIGEN en sån man kan lägga i soporna direkt??

    BTW... skit i miljön när du handlar... jag sliter oxo handtagen av påsarna om jag köper papp!

    SvaraRadera
  2. Nä, i gott o blandat kartongen ligger det b.la foton, ljusstakar,kakburkar,slevar o dyl. pennor....ja, alltså en gott o blandat kartong! ;)
    Det blir inte nå pappkassar för mig på ett tag...har inte riktigt smällt det som hände tidigare! ;)

    SvaraRadera