onsdag 18 mars 2009

Dagen efter.

Så här dagen efter måste jag säga att jag är så sjukt TRÖTT. Nästan gråtfärdig trött har jag varit idag. Och nu gäspar jag helt galet mycket.
Antar att det är så här att passera tretti strecket...man blir trött, brösten hänger mer än vanligt,man köper stooora beiga trosor och borsta håret.....vad är det? ;)

Är ledig två dagar nu, eftersom att jag har helgen, och det ska bli så skönt. Imorgon väntar förhoppningsvis en sovmorgon och sen ska här stökas och bökas=)
Och på fredag bär det i väg på en liten shoppingtur till stor stor stan...och då kommer mormor´s present väl till pass! =)

Nu ikväll så har jag o kusin vitamin pratat skavsår i öronen på varann....som vanligt...SAKNAR DIG ERIKA! (ja, anders ibland också ;) )

Hoppas alla haft en bra dag!
Kramelikram

3 kommentarer:

  1. Det kommer att bli värre än så ju längre du kommer. Det är inte bara brösten och håret som hänger. Rumpan, rykorna, de gråa stråna. Fram med stödstrumporna bara! Dom kommer att komma väl till pass!
    kramelikram

    SvaraRadera
  2. Jag har funderat på det här, vi skulle ju kunna inreda våran bagarstuga så skulle du och jimmy faktiskt kunna bo där så kan vi träffas typ jämt! Jag gillar att ha skavsår i öronen!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Det kanske inte syns, men jag gör tummen upp! =)

    SvaraRadera