söndag 19 juli 2009

Linköping-Nyköping på ÅTTA minuter...

Hade varit en dröm för Jimmy, men även fast vi kom hem lite snabbare än vanligt från Ikea, så nä...åtta minuter va lite väl lite tid att hinna på. Och det var ju självklart TDF som drog. (behöver jag nämna att han gick på Ikea och sa..."nu börjar det om 30 minuter..." osv...Stress. Javisst!!)
På Ikea hittade vi lite smått o gott, tyvärr så va hatthyllan vi sett slut. Kollade innan och det fanns 15 stycken på lager, men eftersom vi va 16 personer där så räckte det inte till oss....Typiskt. Bättre lycka nästa gång!

Såg en kändis på Ikea. En irriterad, less och smått förbannad sådan. Jan Scherman handlar det om. Och han va less. Stackarn. ;)

Läste Aftonbladet för en stund sedan och HERREGUD så mycket DUMT folk det finns!! Läste om kvinnan (amerikanska....) som köpt ett "gör plastikoperation hemma-kit" för ca 80 sek. Och TÄNKA SIG, det gick inget vidare! MÄH! Nu ser hon mer ut som om att hon håller på att ruttna bort...Få se....vad är det man säger....jo just ja... ÄR HUVUDET DUMT FÅR KROPPEN LIDA!

Hoppas alla haft en bra söndag!

Kramelikram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar