lördag 20 november 2010

Snart åter till verkligheten.

Jaha. Näst sista dagen i dom norrländska skogarna. Känns både och. Skönt att komma hem och återgå till verkligheten, men tråkigt att inte alla man känner kan följa med.
Att vara här i två veckor är absolut det bästa beslut jag tagit, så nästa resa som jag planerat i mars kommer också att vara i två veckor.
Vi har varit/är förkylda, men trots det har vi inte legat på sofflocket, utan vi har hittat på nåt i stort sett varje dag. Kul!

Och med Elis har det hänt jätte mycket under dessa veckor. Hans tredje tand har kommit och nummer fyra har börjat synas lite smått. Han har stått själv i minst 10 sekunder!! Han "dansar" då han hör musik och han klarar av att gå även om man bara håller i honom i en hand. Han är rackarn´s så duktig!

Ikväll blir det att äta på Kina restaurang. Den bästa som finns faktiskt! Och sen ska vi titta på en ljusutsällning (?), så då kommer Elis att få se "ampa" tills han storknar.



Förövrigt så är ju norrlandsluften lite annorlunda, så att den har gjort så att jag har gått upp nåt kilo eller två. Får fixa till det då jag kommer tillbaka till södern igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar